Friese Stabijkennel

Fan it Driuwende Hs
Home

Even Voorstellen

Onze honden

Gefokte nestjes

Filmpjes

Foto's

Gastenboek

Links

 

D-nest

Omdat er weinig mogelijkheden zijn voor een naam met een C hebben we die letter maar overgeslagen vandaar dat dit het D-nest is geworden. Dit keer hebben we gekozen voor Hylke van 't Zandhiem. Een hond die komt uit een lijn waar nog meegewerkt wordt. Ook hebben we gekozen voor een hond met een A-uitslag voor zijn heupen. En natuurlijk hebben we gekeken naar zijn karakter en die is meer dan goed. Voor de foto's en filmpjes wil ik Lyda Kanters en Jaap vd Wal heel hartelijk bedanken.

Op 7 november is Jeppe gedekt door Hylke van het Zandhiem. Hylke is geboren op 19 juni 2001. Hij is een zoon van Elskeh van 't Zandhiem en Siebe van de Nesse Oldekerke.

Op 9 januari 2005 zijn er 8 pups geboren,3 reutjes en 5 teefjes. De bevalling verliep erg vlot. Het eerste pupje werd om 16.35 geboren en de 6e om 17.38. Daarna deed Jeppe het iets rustiger aan. Nummer 7 kwam om 17.59 en tenslotte kwam nummer 8 om 19.05.

Wat u zeker niet mag missen zijn de filmpjes die hier staan.

Door naar het E-nest

Hylke van 't Zandhiem Deze mooie tekening heeft Lyda gemaakt. Op haar website staan er nog meer.
Nee hoor ik ben niet moe ......zzzzzzzzzzz Of toch wel...
Heerlijk drinken want daar groeien pups van Op de voor grond Diede Fan it Driuwende Hs
Diede fan it Driuwende Hs samen met Djoeri fan it Driuwende Hs Jelle fan it Driuwende Hs samen met Doike Wybert fan it Driuwende Hs
Even gluren bij de pups, ja er zijn er wat thuis. Djoeri fan it Driuwende Hs

Hieronder staan de nieuwe baasjes van de pups. 2 hebben er een eigen website, die kunt u vinden bij de links

De familie Mol-Waslander met Dayke fan it Driuwende Hs (Kartel) Familie vd Wal-Kanters met Douwe Jelle fan it Driuwende Hs (Eentje)
Familie Hopman-vd Berg met Diede fan it Driuwende Hs (Black) Familie Schipper met Djke Kyra fan it Driuwende Hs ( Bandje)
Familie Bloemen met Djoere Sjoerd fan it Driuwende Hs (Stip) Familie Wijnstra met Doike Wybert fan it Driuwende Hs (Wiebert)
Familie Duisters met Djoeri fan it Driuwende Hs( Onslow) Familie van Zundert met Ditske fan it Driuwende Hs (Dikkerd)